Nieuws 2018

31 September: Op de show in Maastricht werd Jillz beste van het ras en mag zich nu Nederlands Kampioen noemen.
In de erering werd ze 3e in groep 7!

2 September: Vandaag was de Kampioensclubmatch in België. Chuck won de kampioensklasse en kreeg later het CAC. Hiermee mag hij nu de titel Belgisch Showkampioen aan zijn lijstje toevoegen!
Jillz kreeg een 2U in een grote open klasse en kreeg het reserve CAC, wat een vol punt wordt. Ook zij is al goed op weg om volgend jaar (er moet een jaar een dag tussen het eerste en laatste punt in België zitten) haar kampioenschap daar af te sluiten.
De eerste plek in de open klasse was voor Chuck-dochter Mabel vd Tuindershof, die ook nog beste teef, beste van het ras en zelfs Overall Clubwinnaar werd (kort- en langhaar moeten op het eind vd dag tegen elkaar voor die titel)!

22 Augustus: Een tijdje het nieuws niet bijgehouden, maar er is uiteraard van alles met de honden gedaan.

Vandaag zijn Jillz en ik voor het eerst mee geweest op een jacht. Er zijn 3 ganzen geschoten, waarvan Jillz er 2 binnen gebracht heeft (de derde was voor de hond van de jager) en een kraai die ook heel netjes door Jillz binnen gebracht werd. Een super ervaring voor ons allebei!!


2 februari: Het nieuwe showjaar begon perfect voor ons. Jillz werd in Eindhoven beste van het ras en werd als derde geplaatst in de groep, waarmee zich weer heeft gekwalificeerd voor de hond van het jaar show!

14 januari: Vandaag was de Hond van het Jaar Show ’17. Zowel Chuck als Jillz hadden zich gekwalificeerd: Chuck door Clubwinnaar te worden en Jillz door 3e in de groep te worden in Rotterdam.

Een hele eer om daar met allebei mijn eigen honden te mogen staan. Ik had er het afgelopen jaar 5 gekwalificeerd, waarvan we er 4 meegenomen hebben.

 

1 januari: We beginnen het jaar goed; Jillz is officieël Showhond van jaar geworden bij de WSH! Heel trots op onze dame, het eerste jaar dat ze mee kon doen aan deze competitie en ze heeft hem gelijk gewonnen.
2017 heeft voor Jillz op het gebied van show (in nl) het volgende opgeleverd:
-7 shows; 7 cac’s
-Nederlands Jeugdkampioen
-Benelux JuniorWinner
-Beste teef op de Clubmatch
-Best in Groep 3 in Rotterdam