Nakomelingen Chuck & Paris 20-08-16

20 Augustus zijn de pups van Chuck en Paris geboren. 6 Teven en 3 reuen zagen het levenslicht, bij een paar ben ik er ook bij geweest. Heel bijzonder, iedere keer weer! Alle pups zijn al voorzien van een baasje.

Voor de liefhebbers houd ik weer een puppy-album bij.

De Reuen:
Mels v.d. Tuindershof
Magnum v.d. Tuindershof
Marnick v.d. Tuindershof

De teven:
Malou v.d. Tuindershof
Minka v.d. Tuindershof “Minke” Beste basisbrevet 91/100 Arendonk 2017 Nederlands Jeugdkampioen’17
Myrthe v.d. Tuindershof
Mabel v.d. Tuindershof “Mabel” Belgisch Jeugdkampioen’17
Manana v.d. Tuindershof
Melody v.d. Tuindershof

 

18, 19 en 21 Juni is Paris gedekt door Chuck. 15 Juni is door middel van een echo bevestigd dat ze inderdaad drachtig is, van heel veel pups. De pups worden geboren bij Jachthondenkennel v.d. Tuindershof.

Paris ken ik al vanaf dat ze een maand of 6 oud was. Ik heb haar veel geshowd en tegenwoordig gaat ze regelmatig met mijn honden lekker mee naar het bos. Paris is een leuke sociale hond, met een lekker pittig karakter, zonder vervelend te zijn. Paris heeft twee eerdere nesten gehad, waarvan verschillende honden aktief zijn in de GG, jacht en op show.
Chuck is een heerlijk ventje, lekker sociaal voor zowel mensen als honden en hij heeft een heel makkelijk karakter. Uit deze combinatie verwachten we hele mooie pups die zeker geschikt zullen zijn om mee te showen, maar ook qua werklust verwachten we best wel wat!

Paris en Chuck