Over ons


Ik ben Nathalie van Gastel en woon samen met mijn vriend Marc en onze honden in Oosterhout, een klein stadje in Noord-Brabant. Wij zijn allebei opgegroeid met honden en zijn beide nooit lang hondloos geweest. Toen wij in 2009 samen gingen wonen, nam ik Bowie en Pasha mee uit de kleine roedel die ik thuis had. Helaas hebben wij Bowie in 2010 in moeten laten slapen op een leeftijd van ruim 15,5 jaar.

Wij wilden graag weer een nieuw maatje voor onzelf en voor Pasha, die toch wel wat moeite had met het alleen zijn. Dit keer gingen we op zoek naar een hondje waar ik op verschillende gebieden actief mee bezig kon zijn. Het liefst jacht en show. Ik had al een oogje op een nestje Weimaraners wat geboren was op 1 april, maar een pup bij Bowie zou niet leuk meer zijn voor beide partijen. Toen we toch wel serieus op zoek waren, zag ik dat een van de pups uit dat nestje Weimaraners door omstandigheden toch nog mocht verhuizen. We gingen kennis maken en twee dagen later kwam ze op proef en is niet meer weggaan. Ushi is een volwaardig gezinslid geworden en niet meer weg te denken uit ons leven.

Toen Ushi geschikt bleek te zijn voor de fok zijn we ruim een jaar bezig geweest met het zoeken naar een geschikte reu. Die vonden we in Duitsland: Multi Ch. Meander King of the Road. 10 April 2013 is ons eerste nestje ter wereld gekomen en hieruit hebben wij Chuck (Grey Blessings Good Luck Chuck) aangehouden. Met Chuck ben ik actief op het gebied van gehoorzaamheidstraining, jachttraining en we bezoeken regelmatig een show, wat vrij succesvol verloopt allemaal!

Helaas is Ushi op 7 december 2015 overleden aan de gevolgen van een zeer heftig virus. We hebben er alles aan gedaan, maar na een spoedoperatie hield haar hartje er mee op. We zijn kapot van verdriet en missen ons meisje verschrikkelijk.

Gelukkig hadden we de mogelijkheid om een pup van Chuck en Bonnie in huis te nemen. Dit is Jillz. Ook met Jillz ben ik actief op het gebied van jachttraining, gehoorzaamheid en show.

Jillz heeft op 1 november 2020 haar eerste nestje gehad en daar hebben wij een teefje uit aangehouden; Pixie. Ook met Pixie zal er van alles gedaan gaan worden in de toekomst.

Ik wil deze website opdragen aan Ushi, onze eerste Weimaraner. En wat voor 1, ons speciale meisje..

Wij fokken volgens de regels van de Belgische rasvereniging.
Op 13 juni 2012 is onze kennelnaam “Grey Blessings” geregistreerd bij de FCI!